Powered By Blogger

Wednesday, March 2, 2011

Tourest 2011 kinkekaardi võitja on selgunud



Estonian Nature Tours osales suurimal kodumaisel turismimessil Tourest 2011. Viisime külastajate seas läbi ka väikese küsitluse, millele vastas enam kui 300 inimest vanuses 9-78 eluaastat. Küsitluses osalenute vahel loosisime välja kinkekaardi 70 EUR väärtuses. Võitjaks osutus MERLE SILLA. Palju õnne!

Küsimustik sisaldas valikvastustega teadmiste kontrolli Eestimaa looduse kohta ning uuris samas ka eestlaste eelistusi loodusreiside osas. Kõige paremad olid külastajate teadmised selle kohta, kas Eesti on teiste Euroopa riikidega pigem hästisäilinud loodusega riik, millele vastasid jaatavalt pea kõik vastanud. Üsna hästi on eestlased kursis ka Eestimaa Looduse Fondi vapiloomaga – 90% inimestest arvas, et selleks on lendorav.

Küsitlusest selgus ka, et meie looduse suuri vaatemänge on kogenud väga vähesed eestlased. Küsimustele, kas oled kunagi looduses oma silmaga näinud rohunepi või tedremängu, karu, hunti, enam kui 5 000 sookurge korraga või 50 000 valgepõsk-laglet vastas jaatavalt alla viiendiku. Ka kobrast oli looduses kohanud alla poole vastanutest. Samal ajal on eestlaste soov looduselamusi saada väga suur – koguni 97% inimestest leidis, et eelmainitud looduselamuste kogemiseks oleksid nad valmis osalema tasulisel elamusmatkal.

Täname kõiki küsimustikule vastanuid ja loodame Teid kohata meie matkadel juba sel aastal!

No comments:

Post a Comment