Powered By Blogger

Tuesday, December 31, 2013

Vali Aasta Keskkonnategu 2013


Veel on võimalik kaasa aidata parima keskkonnateo valimisel. Anna konkursil oma hääl SIIN ja aita Marika Mann parimate hulka. Hääletus on avatud 31.detsembrini.


Eesti loodusturismi arendaja ja eestvedaja ning Estonian Nature Tours´i asutaja ja tegevjuht Marika Mann kandideerib Keskkonnaministeeriumi poolt väljakuulutatud konkursil Aasta Keskkonnategu 2013. Marika keskkonnategu on Eesti loodusväärtuste ja looduskaitse eesmärkide tutvustamine välismaal ning hoiakute kujundamine Eestis.
Marika Mann  on tutvustanud Eesti loodust 2013. aastal ligi 600 välismaa külastajale ja tema loodud teavet Eesti loodusväärtuste kohta luges sel aastal ligi 2 miljonit inimest üle kogu maailma. Tänu Marika Manni tegevusele on Eesti saanud olulise koha loodusturismi kaardil maailmas ja Eestist on kujunenud üks populaarsemaid sihtriike, kuhu inimesed soovivad tulla vaatlema seda, mida mujal enam ei ole. Tutvu Marika poolt 2013.a. jooksul läbiviidud tegevustega Blogis (loe läbi kõik 2003.a. uudised) ja Facebookis.

Loe ka Marika poolt koostatud uudiskirju, mis iga kord saadetakse välja enam kui 2000-le looduskaitsjale ja loodushuvilisele üle kogu maailma:



Marika Mannile on soovituskirja kirjutanud 6 inimest Eestist ja välismaalt. Loe lähemalt...

Neeme Suur, Riigikogu liige

Killian Mullarney, Author/artist of the best-selling European fieldguide, The Collins Birdguide, London 1999, Staff leader at Sunbird Birdwatching Tours

Tarvo Valker, vabakutseline looduskaitsja ja linnugiid, Läänemaa Linnuklubi juhatuse esimees, EOÜ Nõukogu liige, Noore Looduskaitsja preemia laureaat 2008.a.

Minna Jõgeda, Eesti Fototurismi Keskuse juhataja, Põlvamaa parim turismitöötaja 2013

Louis D´Amore, IIPT (International Institute for Peace through Tourism) Founder and President

Peter Chadwick, Professor of Finance, retired (BSc, MSc(EE), MSc(ME), FCIS, FCCA, MCMA)










No comments:

Post a Comment