Powered By Blogger

Tuesday, December 3, 2013

Estonian Nature Tours pidas aasta-koosolekut Roostal


29-ndal novembril toimus Roostal Estonian Nature Tours´i linnu- ja loodusgiidide koosolek. Koosviibimist alustati lühikese seminariga, kus tegevjuht Marika Mann andis lühikese ülevaate firma 10 aasta tegevuse eesmärkidest ning tulemustest. Koos arutati, kuidas programmide ülesehitust ja giiditeenust veelgi paremaks muuta. Arutelu käigus ühineti ka arvamusega, et öko- ja loodusturism on tõsiseltvõetav majandusharu, mida saab üheskoos arendada vaid riigipoliitikas kaasa rääkides.
Ettevõtted nagu Estonian Nature Tours on väga huvitatud looduskaitseliste eesmärkide saavutamisest ja soovivad osaleda seaduste ja seadusemuudatuste vastuvõtmise protsessis, mis puudutavad teemasid nagu põllumajandus, jahindus, metsandus, energia ja maavarad, aga ka transport, meedia ning regionaalpoliitika.
Kuna Estonian Nature Tours´i tegevus lähtub sügavast missioonitundest tutvustada klientidele Eesti loodusväärtusi ja looduskaitselist tegevust, on ülioluline, et senisest veelgi enam suureneks koostöö Keskonnaministeeriumi ja Keskkonnaametiga. ENT soovib sellist traditsiooni jätkata. Järgmine samm on meie ühiste probleemide ning eesmärkide kaardistamine ja nende edastamine vastavatele ametkondadele ja ministeeriumidele.
Pidulik õhtusöök ja saun olid ühtlasi ka tänuürituseks meie väga olulistele ja headele partneritele – Eesti tipp-loodusgiididele. Pärast õhtusööki jätkus arutelu saunamajas varaste hommikutundideni.

 Marika teeb ettekande firma ajaloost

 Õhtusöök ei piirdunud vaid kinniste veinipudelite ja tühjade taldrikutega :) 
Lauale kanti  tõeliselt maitsev jõulupraad ja magustoiduks õuna-kohupiima kook.





No comments:

Post a Comment