Powered By Blogger

Wednesday, December 7, 2011

Loodusturismiseminar 9. detsember 2011

Toimumisaeg: 9.detsember 2011
Koht: Matsalu Looduskeskus (Penijõe mõis, Lihula vald, Läänemaa)

Seminari läbivad teemad: kohalik toit, koostöö ja turundus

10.45 – 11.00 Saabumine, kohv ja suupisted

11.00 – 11.10 Avasõnad. Nele Sõber / „Parks & Benefits“ projektijuht

11.10 – 11.40 Matsalu Rahvuspargi kaitse-eeskirja ja kaitsekorralduskava seotus turismiga. Anni Kurisman / Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni kaitseplaneerimise spetsialist

11.40 – 12.00 Rahvusparkide töörühm Eestis. Mis see on? Krista Kallavus / Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni kultuuripärandi spetsialist

12.00 – 12.30 RMK külastuskorraldus Matsalu rahvuspargis. Marju Pajumets / RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusjuht

12.30 – 12.50 RMK külastajaseire. Matsalu rahvuspargi ja üle-eestiliste andmete võrdlus. Marju Pajumets / RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusjuht

12.50 – 13.30 Lõunasöök

13.30 – 15.00 Internetiturundus Estravelis – kanalid, mõõdikud, näited. Anu Vane / Estravel reisibüroo digitaalturunduse spetsialist

15.00 – 15.45 Kvaliteetne toit turundab turismitalu. Polli Talu kogemus. Marika Blossfeldt, USA / Coach. Author. Speaker. Ettekanne Skype´i vahendusel. Marika Blossfeldt´i koostatud tervisliku toidu raamat „Essential Nourishment“ on maineka ülemaailmse kokaraamatute auhinna „Best in the World 2011“ nominent.

15.45 – Käsitöö ja kohalik toit on piirkonna kaubamärgid. Saaremaa koostöökogemus. Jaanika Rikko / MTÜ Saaremaa Vill juhatuse liige;
Rahvusvahelise projekti Know Sheep (tunne lammast) Saaremaa projektijuht


Seminari korraldab ja modereerib Marika Mann / Estonian Nature Tours, tegevjuht.

Seminari rahastab Keskkonnaamet „Parks & Benefits“ projekti raames.

Seoses toitlustamisega on vajalik eelregistreerimine (nele@lihula.ee, 5142992).

NB! Iga osaleja võta kaasa mingi omatehtud käsitöö, suveniir või toit, mida raatsid loosimisele panna ja siis loosime päeva lõpus need omavahel välja. Kes ei too, see ei saa loosimisel osaleda :)

No comments:

Post a Comment