Powered By Blogger

Wednesday, October 6, 2010

Linnu- ja loodusajakirjanikud külastasid Eestit!



Estonian Nature Toursi (ENT) ja Läänemaa Turism MTÜ kutsel külastasid Eestit taas Euroopa juhtivate linnu- ja loodusajakirjade ajakirjanikud ning reisibüroode esindajad.

Reisil osalesid ajakirjanikud Suurbritanniast (Bird Watching), Hollandist (Grasduinen), Rootsist (Sveriges Natur) ja Soomest (Suomen Luonto ja Finlands Natur) ning reisibüroode esindajad Suurbritanniast ja Belgiast.

6-päevase tutvumisreisi raames vaadeldi lindude rännet Lääne-, Hiiu- ja Pärnumaal. Ühtlasi testiti ka reisipaketi Estonia in Autumn kvaliteeti ning atraktiivsust. Reis osutus väga edukaks. Vaatamata vihmasele ja tuulisele ilmale nähti 140 erinevat linnuliiki ning sekka ka imetajaid nagu põder, metskits, rebane, kährikkoer, metsnugis ja viigerhüljes.

Tutvumisreisil osalejad olid meeldivalt üllatunud ka teede, matkaradade, linnutornide ja majutusasutuste heast tasemest. Väga kiideti Eesti toitu, aga ka professionaalset linnugiidi- ja korraldusteenust. Positiivse sõnumiga reisikirjeldused ilmuvad erinevates ajakirjades järgneva nelja kuu jooksul. Eestist kui atraktiivsest linnu- ja loodusturismimaast saab lugeda kokku ligemale miljon loodushuvilist Euroopas.

Pilte näed siit: http://on.fb.me/c0iCZc

Linnulistiga tutvu siin: http://bit.ly/b0Hwxf

Ajakirjanike kommentaare loe siin: http://bit.ly/chsN58

Intervjuud Kadi Raadiole kuula siit: http://bit.ly/aT4MkA

Uudist Hiiumaa Nädalas loe siit: http://bit.ly/dkhwF7

No comments:

Post a Comment