Powered By Blogger

Tuesday, April 9, 2013

Estonian Nature Tours saab 10 aastaseks!


Seoses sellega on meil oma klientidele ja uudiste jälgijatele mitmeid üllatusi varuks. Täna rõõmustame kõige aktiivsemaid Facebooki jälgijaid. 

Palju õnne!

Kõikidele ülejäänud fännidele ja uutele jälgijatele pakume linnuretke "Saagem tuttavaks metsakanadega" kevadise sulahinnaga -20% . Vali endale sobiv kuupäev ajavahemikul 15.04-15.05 ja pöördu meie poole: raili@naturetours.ee või tel. 5695 0350.
  
Hind: 38 EUR / in. (sisaldab linnugiidi ja korraldust + piknikukorvi). Tavahind 48 EUR / in.
Grupi suurus: 6-8 inimest
Kohtumine giidiga: Tallinn-Haapsalu mnt. ääres Risti söögitare, Haapsalu Kaubamaja või Lihula mõisa juures kell 6.00 (lepitakse kokku vahetult enne retke).
 
Tedred (Tetrao tetrix) / Arne Ader

Kas oled osalenud vaatemängus, kus uhkete punaste peade ja välkuvate valgete tagumikega tedrekuked oma rituaalset pulmatantsu esitavad? Kana on kindlasti igaüks näinud ja nii mõnigi ilmselt ka maitsnud. Aga on ka veel teistmoodi kanasid – need on metsakanad. Eestimaa metsades võib kohtuda kolme kanalisega – laanepüü, tedre ja metsisega. „Saagem tuttavaks metsakanadega“ linnuretkel näeme tetre ja kui õnne on, siis ka laanepüüd.

Musträhn (Dryocopus martius)  / Chris van Rijswijk


Paketi lühikirjeldus:

Retk algab meie kuninglike põlisasukate tetrede pulmamängu jälgimisega. Igaüks neist püüab olla neist kohevama sabaga ja kõvema kudrutusega. Tõeline tegija leitakse platsi keskelt – just siin on kõige tugevamad, kõige uhkemad ja kõige vägevamad tedrekuked, kes üldjuhul ka tedremammaga lähemat tutvust teha saavad. Edasi liigume Tuksi-Roosta kanti, kus õnnestub kohata ka laanepüüd. Metsise nägemiseks peab väga palju õnne olema. Paneme reisile kaasa piknikukorvi, teine võimalus on süüa peale linnuvaatlust Roostal.
Liigid: teder, laanepüü, musträhn, tutt-tihane, sookurg, laanerähn, kiivitaja, metskits jpt.
 

Laanerähn (Picoides tridactylus) / Sven Zacek

Tutt-tihane (Parus cristatus) / Mati Kose


Metskits (Capreolus capreolus) / Sven Zacek



Meiega näed rohkem...

Estonian Nature Tours (juriidiline nimi Kumari Reisid OÜ) on Eestis ainulaadne linnu- ja loodusreisidele spetsialiseerunud reisikorraldaja, kes tegutseb 2003.a. maikuust alates edukalt nii sise- kui välisturul. Meie teenus on vastutustundlik ja säästev ning suunatud aastaringselt kõigile neile, kes looduses liikudes ümbertoimuvast rohkem teada soovivad. Reise juhendavad professionaalsed linnu-, taime- ja loomatundjad.

Meie missioon on mõõduka inimtegevuse tagajärjel säilinud looduspärandi tutvustamine, ökoloogilise mõtteviisi ja looduse tunnetuse kujundamine ning kohaliku turismiteenuse väärtustamine.

Pakume vapustavaid looduselamusi mitmel pool Eestimaal. Meie retked toimuvad ettetellimisel ja neid juhendavad professionaalsed loodusetundjad. Saagem tuttavaks metsakanadega, Linnukevad Matsalus, Ööhääled roostikus, Roostikuromantika, Muinasjutulised orhideed, Värviline Osmussaar, Taimed ravivad..., Kured läinud, kurjad ilmad..., Saladuslik seeneriik, Karuvaatlus Alutagusel, Koprasafari, Põdra- ja metssea safari jpt. Saaremaale minnes või mandrile tulles luba endale vahepalaks kanuumatk või paadisõit Matsalu roostikus või põika läbi Lihula linnusemäelt!'

Kõik loodusretked sobivad hästi ka firmaüritusteks.

Küsi pakkumist! E-mail: raili@naturetours.ee või tel. 5695 0350

No comments:

Post a Comment