Powered By Blogger

Tuesday, June 19, 2012

Estonian Nature Tours (ENT) toetab uue reisipaketi kaudu PAN Parks Euroopa võrgustiku tegevust

Copyright: Peeter Vissak
Käesoleva aasta maikuus korraldas ENT esimese PAN Parks märgisega reisi Eestisse. 8-päevase reisi raames külastati unikaalse loodus- ning kultuuripärandiga saari (Osmussaar ja Piirissaar), tutvuti vääriselupaikadega (Järvselja), osaleti koprasafaril ja tutvuti PAN Parks sihtkohaga Eestis, Soomaa rahvuspargiga. Reisi müüs edasi Hollandi suurim loodus- ja kultuurireiside reisibüroo SNP Natuurreizen. Uus reisiidee on osutunud nii populaarseks, et ka septembris toimuv reis Eestisse on juba välja müüdud. 2013.a. reisiplaanide üle peetakse hetkel läbirääkimisi – müüki võetakse kolm reisi. 

Tutvu Hollandi loodushuvilisele suunatud reisipaketiga siin...
Vaata Peeter Vissak´u galeriid siin...
Vaata Jan van de Vis´i galeriid siin...

Estonian Nature Tours (ENT) on incoming reisibüroona PAN Parks võrgustiku kohalik partner alates 2011.aastast.

ENT alustab PAN Parks märgisega reiside
pakkumist ka teistel Euroopa turgudel. Firma kodulehel on lähitulevikus võimalik registreerida reisile otse läbi online-booking süsteemi. PAN Parks märgisega reiside abil saab ENT kaasa aidata Euroopa unikaalseimate kaitsealade säilitamisele, iga reisil osaleja toetab rahaliselt PAN Parks Euroopa võrgustiku tegevust.

Soomaa rahvuspark on PAN Parks liige alates 2009.a. PAN Parks on Euroopa kaitstavate alade võrgustiku rahvusparkide ühendus, mille peamine töösuund on põlisloodus kaitsealade ja kohaliku kogukonna poolse turismiettevõtluse koostöö toetamine.


Copyright: Jan van de Vis

Copyright: Peeter Vissak

Copyright: Jan van de Vis

Copyright: Jan van de Vis


Copyright: Jan van de Vis


Copyright: Peeter Vissak

Copyright: Jan van de Vis

Copyright: Peeter Vissak

No comments:

Post a Comment